Επίσκεψη στο Στεφανοβίκειο

Το Στεφανοβίκειο επισκέφτηκε την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, κ. Μανώλη Ντάγκαλο, αγρότες, επαγγελματίες και πρόσωπα που ασχολούνται με τον τοπικό αθλητισμό, προκειμένου να συζητήσουν για αποκαταστάσεις ζημιών που προκάλεσαν πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα, καθώς και άλλα αναπτυξιακά ζητήματα και θέματα υποδομών που αφορούν την περιοχή.
Μεταξύ άλλων, κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν α) η αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου (αντικατάσταση χλοοτάπητα και φωτισμό στο βοηθητικό γήπεδο), β) η πραγματοποίηση επισκευών στην πλατεία του χωριού, γ) αποκαταστάσεις στο περιφερειακό οδικό δίκτυο του χωριού και ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί στο εκκλησάκι του Αγ. Αθανασίου, δ) η εκτέλεση έργων στην περιοχή της λίμνης και του περιβάλλοντα χώρου και ε) η κατασκευή αθλητικού πολιτιστικού κέντρου, η οποία προχωρά μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ.

Έπειτα από τη συνάντηση, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος δήλωσε τα εξής: «Σήμερα, βρέθηκα στο Στεφανοβίκειο, όπου με φίλους και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου είχαμε μια αναλυτική και γόνιμη συζήτηση για ζητήματα της περιοχής, εστιάζοντας στη δρομολόγηση μιας σειράς κινήσεων για τη διευθέτηση τους, αλλά και σε παρεμβάσεις με σημαντικό κοινωνικό και αναπτυξιακό αντίκτυπο. Και προς αυτή την κατεύθυνση, θα συνεχιστεί η συνεργασία μας».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: