Χαιρετισμός στην κοπή πίτας του Συλλόγου των Αγχιαλιτών της Αθήνας

Αγαπητές συμπατριώτισσες και αγαπητοί συμπατριώτες μου,

Με στεναχωρεί ιδιαίτερα το ότι δεν μπορώ να παρευρεθώ αυτοπροσώπως στην κοπή της πίτας μας, όμως μία σειρά από ανειλημμένες υποχρεώσεις λόγοι θα με κρατήσουν φέτος μακριά. Εύχομαι του χρόνου να είμαστε πάλι μαζί, αλλά, φυσικά, και ενδιάμεσα, σε κάθε περίσταση που θα έχουμε την ευκαιρία να ανταμώσουμε, να πούμε τα νέα μας, να μοιραστούμε τις χαρές μας, αλλά και τους προβληματισμούς μας.

Οι πρωτοβουλίες του Συλλόγου μας βοηθούν να κρατήσουμε τους δεσμούς μας, να διατηρήσουμε ζωντανή τη μνήμη και να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας, αλλά και να βελτιώσουμε την πληροφόρηση του κόσμου σχετικά με θέματα που μας απασχολούν. Έχοντας υπηρετήσει τόσο ως Γενικός Γραμματέας, όσο και ως Αντιπρόεδρος, γνωρίζω από πρώτο χέρι και είμαι υπερήφανος για το πλούσιο δυναμικό που διαθέτει ο Σύλλογός μας, αλλά και την απήχηση που έχει τόσο στους συμπατριώτες μας, όσο και στους υπόλοιπους συμπολίτες μας.

Το 2021 -και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που προκάλεσε ο κορωνοϊός- ο Σύλλογος δήλωσε «παρών» σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Το 2022 είναι ένα έτος κατά το οποίο μπορούμε να συνεχίσουμε το έργο μας, ή ακόμα και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, καθώς υποχωρεί το φάντασμα της πανδημίας και μπορούμε σταδιακά να επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Εγώ, από την πλευρά μου, θα βοηθήσω όπως μπορώ στις νέες πρωτοβουλίες του συλλόγου μας, σε στενή συνεργασία με τον Πρόεδρο και το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο. Σας εύχομαι ολόψυχα μια καλή χρονιά με υγεία, ειρήνη, ευτυχία και αγάπη!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: