Πρώτη άφιξη πτήσης στο Αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου – Αισιοδοξία για τη φετινή σεζόν

Την Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022, προσγειώθηκε η πρώτη πτήση εταιρείας του εξωτερικού στο πολιτικό αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, μεταφέροντας επιβάτες από το Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου, και σηματοδοτώντας την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου. Στο πλαίσιο, λοιπόν, της πρώτης άφιξης, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Βόλου διοργάνωσαν μία όμορφη τελετή υποδοχής, σε συνεργασία και με τη διεύθυνση του Κρατικού Αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου.

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, βρέθηκε στο αεροδρόμιο και με αφορμή την άφιξη της πρώτης πτήσης για τη φετινή σεζόν σημείωσε ότι «την Τετάρτη είχαμε την υποδοχή της πρώτης πτήσης, για τη φετινή σεζόν, στο αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδος, στη Νέα Αγχίαλο του Βόλου, από το εξωτερικό και δη από το Λονδίνο. Λαμβάνοντας υπόψη τόσο τη στιγμή που ξεκίνησε η σεζόν, όσο, όμως, και τις γραμμές που έχουν δρομολογηθεί ή επίκειται να δρομολογηθούν την αμέσως επόμενη περίοδο, αλλά και τη σχετική ζήτηση που υπάρχει, υπάρχει αισιοδοξία για τη φετινή σεζόν. Και αυτό διότι οι τακτικές πτήσεις θα είναι, σε εβδομαδιαία βάση, τουλάχιστον 11-13, εκ των οποίων οι δύο (2) θα είναι στο εσωτερικό της χώρας και δη μεταξύ Βόλου και Ηρακλείου, που ξεκινά αρχές Μαΐου, και οι υπόλοιπες θα είναι από και προς εξωτερικό (Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία και Αυστρία).

Και όλα αυτά είναι αποτέλεσμα στενής συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων -όπως το αναφέρουμε και σε κάθε ευκαιρία- και, ειδικότερα, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και των επιχειρηματιών του κλάδου, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και, φυσικά, της Κυβέρνησης, που ήταν αρωγός όπου χρειάστηκε. Άλλωστε, η διαδικασία αξιοποίησης του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου προχωρά από το Υπερταμείο, με τη σχετική μελέτη ως προς τη φύση και τον τρόπο αξιοποίησης του αερολιμένα να παραδίδεται την αμέσως επόμενη περίοδο και, εν συνεχεία, να γίνονται -σύμφωνα με τις κατευθύνσεις αυτές- τα επόμενα βήματα για την αναβάθμιση και ανάπτυξη του αεροδρομίου της Κεντρικής Ελλάδος».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: