Συμμετοχή στους εορτασμούς για την επέτειο της απελευθέρωσης του Αλμυρού και επίσκεψη στο 4ο Δημοτικό

Στον Αλμυρό για τους εορτασμούς της επετείου της απελευθέρωσης του Αλμυρού από τον οθωμανικό ζυγό βρέθηκε την Τετάρτη 17 Αυγούστου ο Πρωθυπουργός στον Πρωθυπουργό, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος.

Ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος δήλωσε σχετικά: «Σήμερα, μετά από πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής, παρευρέθηκα στις εκδηλώσεις εορτασμού της Απελευθέρωσης της πόλης του Αλμυρού από τον οθωμανικό ζυγό, τιμώντας με μέγιστο σεβασμό τους προγόνους μας που πάλεψαν, αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για να είμαστε ελεύθεροι και να ευημερούμε».

Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό επισκέφτηκε το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού και συζήτησε με τον Δήμαρχο, εκπαιδευτικούς και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για τα προβλήματα που προκλήθηκαν στο κτίριο έπειτα από ακραία καιρικά φαινόμενα. Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος σχολίασε: «Σε συνέχεια πρόσκλησης από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, επισκεφθήκαμε με τον Δήμαρχο -μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης- το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού, όπου οι γονείς, αλλά και στελέχη του σχολείου μάς υπέδειξαν μια σειρά από προβλήματα στο κτίριο -μεταξύ άλλων- που σχετίζονται με προηγούμενα ακραία καιρικά φαινόμενα. Προβλήματα για τα οποία θα συνεργαστούμε -στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μου- με όλους για την επίλυση τους».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: