Δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου

Σε μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έδωσαν νέα, ισχυρή, εντολή και ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Έδωσαν εντολή για να συνεχίσει η πατρίδα μας την πορεία σταθερότητας, ανάπτυξης και προόδου που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια.
Έδωσαν εντολή να συνεχιστεί το νέο υπόδειγμα πολιτικής που θέλει το κράτος δίπλα στον πολίτη, ενδυναμώνοντας την εμπιστοσύνη και δίνοντας λύσεις στα προβλήματα για όλους και όχι για λίγους.
Έδωσαν εντολή για μια σταθερή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ισχυρή ήταν και η εντολή από τη Μαγνησία, όπου η στήριξη της περιοχής μας στην παράταξή μας και στη Κυβέρνηση αυξήθηκε σημαντικά και ήταν η υψηλότερη της τελευταίας και πλέον δεκαετίας.
Θερμές ευχαριστίες σε όλες τις συμπατριώτισσες και όλους τους συμπατριώτες για τη στήριξη που έδωσαν στην παράταξή μας και τη δύναμη να διατηρήσουμε τη Μαγνησία στο επίκεντρο των εξελίξεων.
Θερμές ευχαριστίες στα στελέχη της παράταξης που αγωνίστηκαν όλες αυτές τις προεκλογικές ημέρες για το αποτέλεσμα, αλλά και στους συνυποψηφίους μου -σε ένα από τα ιστορικά πιο δυνατά ψηφοδέλτια- για τον μεγάλο και ενωμένο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί για το αποτέλεσμα.
Και προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω, ειλικρινά και από καρδιάς, όλες τις φίλες και τους φίλους που με στήριξαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.
Στήριξη και εμπιστοσύνη που αποτελεί τεράστια ευθύνη για τη συνέχεια του έργου που επιτελούμε για τη Μαγνησία και την Ελλάδα μας, και την υλοποίηση όλων όσων έχουμε δρομολογήσει και σχεδιάσει για την ευημερία της περιοχής μας και της πατρίδας μας.
Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε δυναμικά, με δουλειά, δουλειά και δουλειά – όπως κάναμε μέχρι τώρα, με έργο και όραμα για τη Μαγνησία και τις επόμενες γενιές!
Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε μέσα στην κοινωνία, μαζί με τους πολίτες, ώστε ολοκληρωθεί ο αγώνας και να πορευθεί η Ελλάδα μας δυναμικά και αυτοδύναμα στην επόμενη τετραετία, τη δεύτερη τετραετία της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα τρέξουμε ακόμα πιο δυναμικά μαζί με τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη για την αυτοδύναμη και ισχυρή Ελλάδα της δεύτερης τετραετίας της Νέας Δημοκρατίας.
Όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα για την πατρίδας μας. Σταθερά, τολμηρά, μπροστά.

One thought on “Δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου

 1. Ο ελληνικός λαός κατέδειξε με πρωτοφανή αποφασιστικότητα, μέσω της εκλογικής διαδικασίας, τη θέλησή του να προχωρήσει μπροστά με εκείνους που δοκιμάστηκαν και απέδειξαν ότι γνωρίζουν και μπορούν να οδηγήσουν με σοβαρότητα την Ελλάδα στη θέση που της αξίζει μέσα στην Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο, κάνοντάς την ασφαλή, ισχυρή, σεβαστή και μοντέρνα δύναμη.

  Ο Χρήστος Τριαντόπουλος, υφυπουργός στον πρωθυπουργό, διαχειρίστηκε δραστήρια με ξεχωριστή ικανότητα και αποτελεσματικά όλα τα ζητήματα που επιτακτικά και άμεσα απαιτούσαν διευθέτηση.

  Παράλληλα ήταν πάντα παρών στον τόπο του βοηθώντας και σπρώχνοντας πολλές φορές σε επίλυση πολλαπλά χρονίζοντα ζητήματα.
  Ταυτόχρονα με σύγχρονη τεχνοκρατική νοοτροπία συντέλεσε καταλυτικά στο σχεδιασμό και τη δημιουργία σοβαρών έργων.
  Με όραμα την ανάπτυξη της Μαγνησίας εργάζεται για την υλοποίηση ενός παζλ υποδομών και έργων που ήδη ξεκίνησαν και τα οποία κουμπώνοντας μεταξύ τους, σπρώχνουν τον τόπο μπροστά, καθιστώντας τον σπουδαίο κόμβο στις συγκοινωνίες, την ενέργεια, το εμπόριο και τον τουρισμό.
  Αξιοποιώντας σε κάθε τομέα τη δυναμική της περιοχής και κάνοντας τη Μαγνησία έναν τόπο ευημερίας και ανάπτυξης.

  Ο λαός της Μαγνησίας εκτιμώντας την προσφορά ενός ανθρώπου, που όντας προσιτός, με γνώση και ικανότητα εργάσθηκε άοκνα και αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την αξιοποίηση και ανάπτυξη της περιοχής, τίμησε τον Χρήστο Τριαντόπουλο δίνοντάς του με διαφορά την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλους τους υποψήφιους του νομού.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: