Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση ζημιών από τις φυσικές καταστροφές στο Κεραμίδι

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, επισκέφτηκε την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου το Κεραμίδι, το οποίο επλήγη από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα. Ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τη δημοτική αρχή και ενδιαφερόμενους πολίτες σχετικά με την έκτακτη χρηματοδότηση προς τον Δήμο Ρήγα Φεραίου που έχει ήδη εξασφαλίσει η Κυβέρνηση για την αποκατάσταση ζημιών σε υποδομές και δίκτυα στο Κεραμίδι, το Βένετο και τους γύρω οικισμούς, και η οποία ανέρχεται συνολικά σε 600.000 ευρώ. Παράλληλα, τέθηκαν μία σειρά από ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο Κεραμίδι, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος δήλωσε σχετικά: «Το πρωί της Κυριακής βρεθήκαμε μαζί με τη δημοτική αρχή του Ρήγα Φεραίου στο Κεραμίδι, το οποίο είχε πρόσφατα πληγεί από ακραία καιρικά φαινόμενα, με σημαντικές ζημιές στις υποδομές σε Κεραμίδι και Βένετο. Σε αυτό το πλαίσιο, και σε στενή συνεργασία με τη δημοτική αρχή, η Κυβέρνηση, μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών, έχει ήδη προχωρήσει στην έκτακτη χρηματοδότηση:
• 250.000 ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών στην είσοδο και στο οδικό δίκτυο εντός του Κεραμιδίου, και
• 350.000 ευρώ για την αποκατάσταση σε υποδομές και δίκτυα στο Βένετο και τους οικισμούς του Κεραμιδίου.
Παράλληλα, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και για μια σειρά από ζητήματα που αφορούν την περιοχή. Σε στενή συνεργασία με τις αρχές και την τοπική κοινωνία συνεχίζουμε τις δράσεις προς όφελος της περιοχής»
.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: