Επίσκεψη στον Δήμο Αχαρνών για τα μέτρα στήριξης και αποκατάστασης έπειτα από τις πυρκαγιές του 2021

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Αρμόδιος για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, επισκέφτηκε την Τετάρτη 16 Μαρτίου τον Δήμο Αχαρνών και συμμετείχε σε σύσκεψη στην οποία παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Βρεττός και ο Βουλευτής κ. Βασίλης Οικονόμου. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε αυτοψία στις πυρόπληκτες περιοχές.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στην έδρα του Δήμου, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος δήλωσε σχετικά: «Σήμερα επισκέφτηκα την έδρα του Δήμου Αχαρνών, όπου είχαμε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Σπύρο Βρεττό, με αντικείμενο την πορεία υλοποίησης των μέτρων στήριξης και αποκατάστασης της περιοχής – με τη συμμετοχή και του Βουλευτή Βασίλη Οικονόμου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναλύσαμε ό,τι έχει δρομολογηθεί μέχρι τώρα, τόσο όσον αφορά στη στήριξη πολιτών, όσο και στην αποκατάσταση υποδομών και δικτύων, ενώ προχωρήσαμε και στον σχεδιασμό περαιτέρω παρεμβάσεων στην περιοχή».

Τέλος, μετά την επίσκεψή του στο πεδίο, ο Υφυπουργός σημείωσε: «Με τον Δήμαρχο Σπύρο Βρεττό και τον Βουλευτή Βασίλη Οικονόμου επισκεφθήκαμε περιοχές της Βαρυμπόμπης που σχετίζονται με δομικά έργα αντιπλημμυρικής φύσεως και με παρεμβάσεις ενίσχυσης της πολιτικής προστασίας στην περιοχή. Έργα και παρεμβάσεις που αξιολογούνται και δρομολογούνται σε συνεργασία με όλα τα εμπλεκόμενα και αρμόδια υπουργεία, αλλά και σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια. Και προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: