Σύμπραξη με τους Προσκόπους Μαγνησίας για τον καθαρισμό του λόφου της Γορίτσας την Κυριακή

Στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψαν ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για συνεργασία και σύμπραξη στο πλαίσιο της πρόληψης και αποκατάστασης όσον αφορά τις φυσικές καταστροφές, οργανώνεται την Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022, στις 17:30, πράξη καθαρισμού του λόφου της Γορίτσας. Ειδικότερα, σε συνεργασία και με τον Δήμο Βόλου, την Πυροσβεστική και το Δασαρχείο Βόλου, την Κυριακή οι Πρόσκοποι της Μαγνησίας, αλλά και ενεργοί πολίτες που θα συμπράξουν μαζί τους, θα προχωρήσουν στον καθαρισμό του λόφου της Γορίτσας από ξερά κλαδιά και σκουπίδια, λειτουργώντας προληπτικά, προσεκτικά και ενεργά, μέσα στην αντιπυρική περίοδο.

Με αφορμή την εν λόγω δράση πρόληψης και καθαρισμού, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος σημείωσε ότι «το περιεχόμενο του Μνημονίου Συνεργασίας που έχουμε υπογράψει με τους Προσκόπους ενεργοποιείται μέσα από τη δράση πρόληψης και καθαρισμού στο πλαίσιο της αντιπυρικής περιόδου, εστιάζοντας στην παρούσα φάση στον λόφο της Γορίτσας. Εκεί, την Κυριακή το απόγευμα, οι Πρόσκοποι της Μαγνησίας, αλλά και ενεργοί πολίτες της περιοχής, θα μεριμνήσουν ώστε να καθαριστεί ο λόφος από ξερά κλαδιά και σκουπίδια, με την αρωγή των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Βόλου, την παρουσία του Δασαρχείου Βόλου και υπό την παρακολούθηση της Πυροσβεστικής. Όμορφη και ουσιαστική δράση, με αρκετές αντίστοιχες να ακολουθούν».

Οι Πρόσκοποι της Μαγνησίας με αίσθημα ευθύνης εφιστούν την προσοχή και τη συνεργασία των πολιτών για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων πυροπροστασίας και παραμένουν άοκνοι εθελοντές για την προστασία της περιοχής μας στην κρίσιμη αυτή αντιπυρική περίοδο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: