Επίσκεψη στο κέντρο της ΕΟΔ για την παρακολούθηση της κακοκαιρίας στη Μαγνησία

Ο Χρήστος Τριαντόπουλος στο κέντρο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στον Βόλο

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα». Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Μαγνησίας, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, βρέθηκε στο κέντρο επιχειρήσεων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας, όπου ενημερώθηκε από τους εθελοντές της ΕΟΔ Μαγνησίας για την επιχειρησιακή κατάσταση και ετοιμότητα της ομάδας, ενώ παρακολούθησε σε real time την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων μέσω του πρότυπου Κέντρου Επιχειρήσεων που διαθέτει η ΕΟΔ Μαγνησίας.

Σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η κακοκαιρία βρίσκεται σε εξέλιξη, με όλους να είναι σε ετοιμότητα και να ενεργούν όλη την ώρα και σε όλα τα επίπεδα. Την εξέλιξή της παρακολουθήσαμε από το κέντρο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στον Βόλο, μαζί με τους εθελοντές που είναι σε αυξημένη επιφυλακή, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα και περιπολίες.

Ο κρατικός μηχανισμός και όλες οι υπηρεσίες και τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων και των Δήμων επιχειρούν σε όλο τον Νομό και οι εθελοντές βρίσκονται στο πεδίο δράσης. Συνιστώ σε όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις»
.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: